Teenagers from Outer Space

Vier streng kijkende tieners (from outer space) landen onzacht met hun blinkende vliegende schotel ergens in een kale vallei aan de rand van Los Angeles. Terwijl ze daar staan in...

Vier streng kijkende tieners (from outer space) landen onzacht met hun blinkende vliegende schotel ergens in een kale vallei aan de rand van Los Angeles. Terwijl ze daar staan in hun gymnastiekpakjes keuren hun norse ogen de omgeving, want ze zijn al een hele tijd op zoek naar een geschikte planeet om hun veekuddes op te laten grazen. Vee? Gigantische mensetende kreeften zal je bedoelen!

Maar zover zijn we nog niet, want eerst gaat één van de buitenaardse pubers op stap in LA om er meteen te verdrinken in de ogen van de lokale schoonheid en te besluiten het hele plan – je weet wel, met die gigantische mensetende kreeften en zo – af te blazen. Dat gaat natuurlijk zomaar niet, want hij krijgt één van de andere tieners (from outer space) achter zich aan. Met z’n desintegratiepistool – zo heet zo’n ding – verandert die links en rechts volslagen onschuldige mensen in skeletten, als hij niet in hun oor schreeuwt van “GEHOORZAAM MIJ! COMMANDEER UW VOERTUIG OM MIJ NAAR HET STADHUIS TE BRENGEN! DOE DIT NU!”

8/10

Productiejaar: 1959
Regie: Tom Graeff
Cast: o.a. David Love, Dawn Bender, Bryan Grant
Speelduur: 72 min
Meer info: imdb